flag-sl flag-en

Kmalu v prodaji


bankarium

Pokaži več...

Nove izdaje


bankarium

Pokaži več...

Kontakti

VESEL Design d.o.o. je ekskluzivni zastopnik licence in založnik koncepta Euro Souvenir za turistične lokacije, katere imajo svojo ekskluzivno prodajno mesto na področju Republike Slovenije. VESEL Design d.o.o. ne izvaja posamične prodaje bankovcev.

Če ste nekdo, ki se zanima za nakup ene od posamičnih izdaj bankovca, se lahko obrnete neposredno na kraj, za katerega je bil bankovec ustvarjen.

Razpoložljive izdaje in prodajna mesta motivov 2023 najdete tukaj:izdaje 2023

Ker gre za uradne izdaje, si VESEL Design d.o.o. pridržuje pravico, da koncept 0 evrov spominkov izvaja izključno in neposredno z inštitucijami (državnimi ali zasebnimi), katere upravljajo določene turistične lokacije, kulturne in zgodovinske spomenike, muzeje, gradove, dvorce in so neposredno dejavne v turističnih dejavnostih ali pa so mesta, na območju katerih se nahajajo zanimivi zgodovinski ali kulturni spomeniki, ali za uradne informacije in turistične pisarne.

V primeru specifičnih edicij, kot so upodobitve pomembnih osebnosti, umetniških del, pomembnih obletnic, družabnih dogodkov in praznovanj, si podjetje VESEL Design d.o.o. pridržuje pravico do realizacije koncepta izključno z imetniki avtorskih pravic za uporabo podobe. In z določeno osebnostjo, avtorji oz. imetniki avtorskih pravic o uporabi upodobitve umetniškega dela in s strani organizatorjev posameznih dogodkov.

VESEL Design d.o.o. ne izvaja zasebnih izdaj (za fizične osebe ali gospodarske družbe), ki niso relevantno povezane z danim motivom, kot tudi ne izvaja posredniških izdaj.

Za ustvaritev vaše izdaje bankovca za 0 evrov bodo zaželjene naslednje informacije:

  • Ime organizacije, ki se zanima za izdajo bankovca za 0 eur.
  • Tematika in namen motiva in bankovca za 0 eur.
  • Kakšna je povezava organizacije z željenim motivom, katera se zanima za izdajo bankovca za 0 evrov.
  • Prodajno mesto.
Če spadate med zgoraj omenjene inštitucije, katera se zanima za izdajo spominka v vrednosti 0 evrov, nas lahko kontaktirate po telefonu ali elektronski pošti. Z veseljem vam bomo pomagali pri realizaciji vaše zamisli.


Se zanimate za
bankovec Euro Souvenir?
Kliknite tukaj...VESEL Design d.o.o.
Prvomajska cesta 16, 1317 Sodražica, Slovenija

Denis Vesel

denis@eurosouvenir.si

Telefon: +386 40 899 232

Podatki podjetja:
VESEL Design d.o.o.
Prvomajska cesta 16, 1317 Sodražica, Slovenija
davčna št.: SI92104690, matična št.: 6909825000